Louis Poulsen

Het Deense merk Louis Poulsen heeft een brede collectie aan zowel binnen als buiten verlichting. Deze verlichting is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Onze lichtspecialist helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte verlichting. Voor advies en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Louis Poulsen Louis Poulsen Louis Poulsen

Sinds 1874 is het de passie van het Deense merk Louis Poulsen om een aantrekkelijke sfeer middels verlichting te creëren. In 1924 ontwierp Louis Poulsen samen met de gerespecteerde designer Poul Henningsen de ‘Paris Lamp’. Deze hanglamp zette de basis voor hoe ontwerpers bij Louis Poulsen vandaag de dag kijken naar licht en het verbeteren hiervan.

Dit traditionele Deense verlichtingsmerk heeft een geweldige lichtcollectie die zowel binnen als buiten voor de perfecte sfeer zorgt. De unieke kwaliteit en duurzaamheid van de producten, maken dat Louis Poulsen nog steeds een bijzonder en exclusief merk is. De brede collectie van Louis Poulsen bestaat uit klassiekers van Arne Jacobsen, Vilhelm Lauritzen en Verner Panton gecombineerd met hedendaagse ontwerpers van Nendo en Louise Campbell.

De ‘lichtfilosofie’ oftewel de missie van dit merk is om een prettige sfeer te creëren door lampen waarin jij je comfortabel voelt: “We design to shape light”.

Alle producten van het merk Louis Poulsen